Informatika fanidan AutoPlay dasturida pedagogik dasturiy vosita yaratish texnologiyasi - Yusupov, rabbim; Tangirov , Xurram (Журнал математики и информатики, 2021)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktab informatika va axborot texnologiyalari fani mavzularini o‘qitishda, AutoPlay dasturi yordamida pedagogik dasturiy vositalar yaratish texnologiyasi va undan foydalanish metodikasi keltirilgan.