Davriy kasrni oddiy kasrga aylantirish usullari. - G’iyosova, Zebo; Xayrullayev, Murod (Журнал математики и информатики, 2022)
Ushbu maqolada o‘nli kasrlar ustida bajariladigan to‘rt amal va ularning xossalari haqida ma’lumotlar, o‘nli kasrni oddiy kasrga aylantirish va aksincha, oddiy kasrni o‘nli kasr shaklida ifodalash, o‘nli kasrning masalalar yechishga tadbiqi xususida ma’lumotlar keltirilgan.