ZOOLOGIY FANINI O‘QITISHDA PIKTOGRAMMALARDAN FOYDALANISH IMKONIYATLARI - Olimov, Xurshid (Журнал математики и информатики, 2024)
Ushbu maqolada zoologiya fanini oʻqitishda piktogrammalardan foydalanish va uning pedagogik imkoniyatlari borasida fikr va mulohazalar keltirilgan. Oʻquv jarayonida fanga doir axborotlarni qayta ishash oʻquvchilarda tushunish va xotirada saqlab qolish imkoniyatlarini oshirishiga alohida e’tibor qaratilgan.