TA’LIM SAMARADAORLIGINI OSHIRISHDA INTEGRATIV VA DIFFERENSIAL YONDASHUVNING AHAMIYATI - Ergasheva, Nigora (Журнал математики и информатики, 2024)
Ushbu maqolada ta’lim samardorligi, uning oʻrni va ahamiyati, ta’lim samaradorligini oshrishda integratsion va differensial yondashuv, ushbu yondashuvlarning mazmun-mohiyati, maqsad va vazifalari hamda natijalari haqida soʻz boradi. Integratsion va differensial ta’limning asosiy yoʻnalishlari haqidagi ma’lumotlar maqola mazmunining oshishiga xizmat qiladi.