TELEFONLARNING ZARARLI VA FOYDALI TOMONLARI - Yusufova, Dinora (Журнал математики и информатики, 2024)
Mazkur maqolada telefonning sogʻliqqa zarari va psixologik ta’siri koʻrsatib berilgan boʻlib, amaliyotchi psixologning bajaradigan vazifalari belgilab berilgan.