PEDAGOGIK OLIY TA’LIM JARAYONIDA KOMPYUTERLI MODELLASHTIRISHNING MAZMUNI. - Jumaboyev, Sarvar (Журнал математики и информатики, 2021)
Annotatsiya:Ta'lim jarayonida kompyuter modellashtirishdan foydalanish pedagogic oliy ta’limda yangi imkoniyatlar yaratadi va talabalar uchun barcha turdagi ta'limning sifatini yaxshga xizmat qiladi.