O`QUVCHILARGA MATEMATIK AMALLARNI QIZIQARLI MASALALARDAN FOYDALANIB O`QITISH - Pardayeva, Zamira; Toshmurodova, N (Журнал математики и информатики, 2021)
Ushbu maqolada qiziqarli masalalardan foydalanib, oʼquvchilarda ozgina boʼlsa ham matematikaga qiziqish uygʼotib, natijada oʼquvchining matematik bilim saviyasini oshirish va matematikaning barcha mavzularini chuqurroq oʼrganishiga erishish mumkinligi ko’rilgan. Oʼquvchi masalani oʼzi mustaqil hal etishni oʼrgatish uchun, darslarni qiziqarli masaladan boshlamoq zarur.