SHAKLLAR YUZLARINI HISOBLASHDA GEOGEBRA DASTURI IMKONIYATLARIDAN FOYDALANISH - Xolmirzayeva, Lobar (Журнал математики и информатики, 2021)
Ushbu maqolada matematik dasturlardan biri bo’lgan geogebra dasturi va uning yuzalarni hisoblashda foydalanish mumkin bo’lgan funksiyalari haqida fikr yuritilgan. Maqola dastur ishchi oynasi va funksiyalar ketma ketligi asosida yuzalarni hisoblash ketma ketligi asosida tushuntirib o’tilgan.