TENGLAMALARNI YECHISHDA UCHRAYDIGAN XATOLAR HAQIDA - Pardayeva, Zamira (Журнал математики и информатики, 2021)
Ushbu maqolada maktab matematika kursida o’quvchilar tenglamalarni yechish jarayonida yo’l qo’yadigan xatolar va uni bartaraf etish uchun tavsiyalar keltirilgan.