GEOMETRIK EHTIMOLLIKLARNI KARRALI INTEGRALLAR YORDAMIDA YECHISHGA DOIR MASALALAR - Sharipova, Sadoqat; Namazov, Mirjalol (Журнал математики и информатики, 2022)
Ushbu maqolada Geometrik ehtimolliklarni karrali integralllarga tadbigʻiga doir masalalar koʻrilgan. Ixtiyoriy jismlar hajmlari nisbati haqida masalalar ko’rib o tilgan.