DISKRET HARDI TENGSIZLIGI - Kuchiboyeva, Dilafruz; Kuliyev, Komil (Журнал математики и информатики, 2022)
Ushbu ishda yadrosi Oinarov shartini qanoatlantiruvchi diskret Xardi operatori normasi uchun quyi va yuqori baholar olingan. Olingan baholardan foydalanib ba’zi vazn ketma-ketliklari uchun operator normasining tahminiy qiymatlari hisoblangan.