Professional kadrlarni tayyorlashda STEAM – ta’lim texnologiyasining o’rni. - Usmanov, Farrux (Журнал математики и информатики, 2022)
Mazkur tezisda “STEAM ” – ta’lim dasturi o’quvchi yoshlarda dunyoni tizimli ravishda o’rganishga va atrofda ro’y berayotgan jarayonlarni mantiqiy mushohada qilishga o’rgatadi.