CHIZIQLI BIR JINSLI BO‘LMAGAN DIFFERENSIAL TENGLAMALAR SISTEMASINI ANIQMAS KOEFFITSIYENTLAR USULIDA YECHISH - Usarov, Sardor (Журнал математики и информатики, 2024)
Ushbu maqolada chiziqli bir jinsli bo‘lmagan differensial tenglamalar sistemasini aniqmas koeffitsiyentlar usulida yechish haqida so’z borgan.