O’zbekiston Respublikasi rivojlantirishda korroziyadan himoya qilishning neft va gaz bilan ta’minlash tizimida Kimyo va kimyoviy texnologiya fanining o’rni va ahamiyati haqida - Исомиддинов, Жавохирмирзо; G.Y.Sattarova; D.S.Sultonmurodov (Журнал естественных наук, 2021)
В статье рассматриваются металлические устройства для нефтегазоперерабатывающего оборудования, их длительный срок службы и защита от коррозии.