Arid mintaqalarda yer resurslaridan foydalanishning o’ziga xos jihatlari (Jizzax viloyati misolida) - Haydarova, Surayyo; Mavlonov X; Muxamedov O (Журнал естественных наук, 2021)
mazkur maqolada arid mintaqalarda yer resurslaridan samarali foydalanishning o’ziga xos jihatlari yoritilgan