TA ‘LIM JARAYONIDA ZOOLOGIYA FANINI O‘QITISHDA NOSTANDART TEST VA TOPSHIRIQLARDAN FOYDALANISH - Rabbimova F.T; Jo‘rayeva L.N (Журнал естественных наук, 2021)
O‘quvchilarning biologiya o‘qitish metodikasi fanini o‘zlashtirishlari uchun o‘qitishning ilg‘or va zamanoviy usullaridan foydalanish, yangi pedagogik texnologiyalarni qo‘llash muhim ahamiyat kasb etadi.