JIZZAX VILOYATI SUV RESURSLARINING HUDUDIY JOYLASHUVI HAQIDA - Xakimov K.M; Xolmirzayev J. (Журнал естественных наук, 2021)
Mazkur maqolada mintaqa suv resurslarining hududiy joylashuvi, shakllanishi, suv zaxirasi hamda iqtisodiyot tarmoqlarida ulardan oqilona foydalanish muammolari aniq misollar yordamida tahlil qilingan.