IMMUNITET YETISHMOVCHILIK NIMA? - M. A. Aliboyeva; M. O. Xudayqulova (Журнал естественных наук, 2022)
Maqolada aholi orasida uchraydigan Immunitet yetishmovchiligi, uning turlari, kelib chiqish sabablari va profilaktikasi haqida ma’lumot berilgan.