JIZZAX VILOYATI ZOMIN TUMANIDA TOMCHILATIB SUĞORISH BÓYICHA OLIB BORILAYOTGAN ISHAR - Usmonqulova Shoxsanam Boyqul qizi (Журнал естественных наук, 2022)
Ushbu maqolada tomchilatib suğorish texnologiyasining afzalliklari va ahamiyati, Jizzax Viloyati Zomin tumanida tomchilatib suğorish texnologiyalarini qóllash bóyicha olib borilayotgan ishlar tóģrisida sóz yuritiladi