YALPIZ (Myata perechnaya)NING DORIVOR HUSUSIYATLARI - Qurbanova Latofat; Qurbanova Lobar (Журнал естественных наук, 2022)
Tabobatda yalpiz preparatlari me’da-ichak og`riqlarida, qorin dam bo`lganida, ko`ngil aynab, qusish vaqtida, xoletsisit, o`t-tosh kasalligi, yuqori nafas organlarning yallig`lanish kasalliklarida, mikroblarga qarshi vosita sifatida qo’llanilish usullari yoritilgan