ILMIY TADQIQOT OLIB BORISH KOMPETENTLIGI-BO‘LAJAK O‘QITUVCHI SHAXSINI SHAKLLANTIRISH OMILI SIFATIDA - Botirova Sabogul (Журнал естественных наук, 2022)
Ushbu maqolada pedagogika oliy o`quv yurtlarida talabalarning ilmiy tadqiqot ishlarini samarali tashkil etish jamiyat rivojlanishining muhim omillaridan biri ekanligi talaba-yoshlarning ilmiy faoliyati samaradorligini oshirishga xizmat qiluvchi ilmiy-metodik tavsiyalar ishlab chiqish talabalarda ilmiy dunyoqarashni shakllantirish, kreativlikni rivojlantirish masalalari yoritilgan