PESHAG`AR QISHLOG`I VA UNING TARIXIGA OID AYRIM MULOHAZALAR - O, Adilova (Журнал естественных наук, 2023)
Maqolada Jizzax viloyati Zomin tumanidagi Peshag`or g`ori hamda Peshag`or qishlog`i tarixi (XVIII asr boshidan XIX asrning 60- yiillarigacha) hamda hozirgi kunda bu hududdagi olib borilayotgan ishlar haqida ma‘lumotlar keltirilgan.