KUMUSH TOVON BALIGʼI- CARASSIUS AURATUS NING BIOLOGIYASI VA TURLI MUHIT SHAROITIGA MOSLASHISHI. - Abdumo’min, Sindarov (Журнал естественных наук, 2023)
Bizning olib borgan kuzatuvlarimizda, turli muhut sharoitiga ega suv havzalaridan olingan baliq Kumush tovonbaliq; karpsimonlar oilasining bir turi boʼlib, Yevropa va Osiyoda keng tarqalgan