HELIANTUS THUBEROSUS L. O’SIMLIGINI YETISHTIRISH AGROTEXNIKASI - Аmirova Muxayyo (Журнал естественных наук, 2021)
Маqolada shifobaxsh topinambur o’simligining dorivorlik hususiyatilari, sistematikasi, ekologiyasi va yetishtirish agrotexnikasi yoritilgan