OTLARNI URCHITISH TEXNIKASI - Sindorov Abdumo’min O’rolbek o’gli; Azimov Nodir Qodir o‘g‘li; Turg‘unova Zulfizar Shuxrat qizi (Журнал естественных наук, 2021)
kuyukish, qisir, qulon, biya, ayg‘ir, bo‘g‘ozlik davri, ratsion