PARRANDALARNI MAHSULDORLIGI - Sindorov Abdumo’min O’rolbek o’gli; Erkinova Nargiza O‘tkir qizi; Azimov Nodir Qodir o‘g‘li (Журнал естественных наук, 2021)
Parrandalarning tuxum mahsuldorligi naslchilik xo’jaliklarida yakka usulda, yoki har kuni olingan tuxum alohida hisob qilib boriladi. Sanoat parrandachiligida esa yil davomida olingan jami tuxumni yillik o’rtacha tovuqlar soniga bo’lish bilan topiladi.