KIMYOVIY EKSPERMENTAL TAJRIBALARNI O‘TKAZISHNING NAZARIY ASOSLARI - J.Bazorova (Журнал естественных наук, 2021)
Ushbu maqolada asosan kimyo fanini o‘qitishda o‘quvchilarda kimyoviy eksperentlarni o‘tkazish orqali o‘quvchilarda kimyoviy tushunchalarni tushuncha, bilim va kimyoviy reaksiyalarni shakllantirishga asoslaniladi.