TO‘QIMACHILIK TOLALARI - Sindorov Abdumo’min O’rolbek o’gli; Usanova Muxlisa Abduvali qizi; Safarova Hilola Sharof qizi (Журнал естественных наук, 2021)
Jun boshqa tolalar materiallar singari jun tolalari deb ataluvchi tolalarning yig‘indisidan iboratdir. Junlar hayvonlar tanasida o‘sgan tabiiy hamda kimyoviy-texnologik usul bilan tayyorlangan su’niy va sentitik junlarga bo‘linadi. Bulardan so‘ngilari hayvonnot dunyosidaga mansub bo‘lmagan moddalardan olinadi.