BIOLOGIYA FANLARINI O’QITISHDA DIDAKTIK O’YINLARDAN FOYDALANISHNING AHAMIYATI - Umirov U.N; Usanov U.N; Abilqosimov O.K (Журнал естественных наук, 2021)
Biologiya muhum fanlardan hisoblanadi va insonlar hayotidagi o’rni juda yuqori. Shu sababdan biologiya fanlarini o’qitishda jiddiy yondoshish va o’quvchilarni darsga qiziqtirish kerak. Bunda o’quvchilar qiziqishini kuchaytirishda didaktik o’yinlardan foydalanish yuqori samara beradi ushbu maqolada didaktik o’yinlarning biologiyani o’qitishdagi ahamiyati yoritilgan.