ЗОМИН СУВ ҲАВЗАСИ ТАБИИЙ РЕСУРСЛАРИДАН ОҚИЛОНА ФОЙДАЛАНИШ ЙЎЛЛАРИ - Ғўдалов Миркомил Равшанович; Равшанов Рамозон Собир ўғли (Журнал естественных наук, 2022)
Мазкур мақолада Зоминсув ҳавзасида баландлик минтақаларга боғлиқ ҳолда табиий ресурсларни жойлашуви ва унга таъсир этувчи омиллар ўрганилган