INVAZIV TURLARNING ZARARLI OMILLARI - Saidalimov Axror; Abrorova Kumush; Ortiqova Lola (Журнал естественных наук, 2022)
Ushbu maqola hozirgi kunda tabiatda juda ko’p uchrovchi ayrim invaziv tur- muht uchun begona bo’lgan o’simliklar haqida, tajavuzkor turlarining zaralari haqida ma’lumotlar beradi