O‘QUVCHILARDA KREATIV FIKRLASHINI KOMPETENSIYAVIY YONDASHUV ASOSIDA RIVOJLANTIRISH - Toshpo’latova, Dildora (Физико-технологического образование, 2025)
talabalar uchun ijodiy fikrlash, ayniqsa, fizikani o‘rganish sharoitida juda muhim, chunki u innovatsiyalarga, muammolarni hal qilishga va murakkab tushunchalarni chuqurroq tushunishga yordam beradi