MUSTAQIL TA’LIMNI TASHKIL ETISH ORQALI O‘QUVCHILARNING ILMIY FIKRLASHINI RIVOJLANTIRISH - Tusunboyev, Olmos (Физико-технологического образование, 2025)
Ushbu maqolada fizika darslarida o‘quvchilarning mustaqil ishlari orqali ularning ilmiy va ijodiy tafakkurini rivojlantirish masalasi yoritilgan. Mustaqil ta’limning turlari, o‘qituvchining roli va bu jarayonning o‘quvchilarning shaxsiy rivojiga ta’siri muhokama qilinadi