TEXNOLOGIK TA’LIMDA PEDAGOGNING MAHORATINI RIVOJLANTIRISH - Alqorov, Qodir; Xolmatova, Madina; Hayitboyeva, Dilfuza (Физико-технологического образование, 2021)
Maqolada texnologik ta’lim o‘qituvchilarini tayyorlashda ularning kasbiy saviyasi darajasini ko‘tarish nazarda tutilgan