ОЛИЙ ТАЪЛИМ ТИЗИМИГА ИННОВАЦИОН ТАЪЛИМ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИНИ ТАДБИҚИ - Farmonov, Utkir (Физико-технологического образование, 2021)
Ушбу мақола орқали муаллифлар бугунги куннинг долзарб масалаларидан бўлган ўқитишнинг иновацион технологияларини, олий таълим тизимига тадбиқ этишни ёритиб ўтган шу билан бир қаторда наъмуналар ҳам килтирган.