KASBGA YO‘NALTIRISH PSIXOLOG KASBIY FAOLIYATINING AJRALMAS QISMI SIFATIDA - To’raxonova, M (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Bugungi kunda butun dunyo shu jumladan, Respublikamiz hayotining barcha jabhalarida misli ko‘rilmagan yutuqlarga, yuksalishlarga erishilmoqda.