TA’LIM TIZIMIDA PSIXOLOGIK XIZMATNI SHAKLLANTIRISH OMILLARI. - Xo’shboqov, Kamoliddin (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Bugungi kunda ta’lim tarbiya jarayonida, ta’lim tizimining samarali faoliyatida psixologik xizmatning o’z o’rni va ahamiyati sezilarli darajada o’sib bormoqda .