ESHITISH QOBILIYATINI RIVOJLANTIRISH DARSLARIDA MULTIMEDIA VOSITALARIDAN FOYDALANISH METODIKASI - Yunusov, Mirsaid (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Eshitish qobiliyatini rivojlantirish darslarida AKTdan foydalanish bolalarga atrofdagi dunyoning axborot oqimlarida harakat qilishda yordam beradi. Zamonaviy texnik vositalardan foydalangan holda ma’lumot almashish imkoniyatini yaratadi. O’qish uchun ijobiy motivatsiyani kuchaytiradi, o’quvchilarning bilim faolligini faollashtiradi.