Мактаб ўқувчиларида ижтимоий фаоллик кўникмаларини шакллантириш - Hamzayev, Xaqnazar (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Ушбу мақолада миллий қадриятлар асосий негиз сифатида қабул қилинади ва умуминсоний қадриятлар устувор масала сифатида эътироф этилади.