Кичик ёшдаги мактаб ўқувчиларида китоб ўқиш маданиятини шакллантириш - Hamzayev, Xaqnazar (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Ушбу мақолада кичик ёшдаги мактаб ўқувчиларида китоб ўқиш маданиятини шакллантириш йўллари кенг ёритиб берилган