6-7 YOSHLI BOLALAR IDROKINI RIVOJLANTIRISHDA MASHG’ULOTLARDAN FOYDALANISH - Qodirova, Malikaxon (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim muassasasida olib boriladigan mashg‘ulotlar orqali 6-7 yoshli bolalar idrokini rivojlantirishning ahamiyati yoritib berilgan.