ИЛМИЙ ТЎГАРАКЛАР ФАОЛИЯТИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ ИМКОНИЯТЛАРИ - Arifxodjayev, G’ulom (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Замонавий педагог учун фақатгина мутахассис нуқтаи назаридан саводли бўлиш бугунги кун талабига тўлиқ жавоб бермайди. У энг аввал ижодкор шахс сифатида камол топиши зарур. Педагогнинг бу сифатларини талабалик даврида босқичма-босқич шакллантириб бориш мақсадга мувофиқдир.