ТАЪЛИМ МУАССАСАСИ РАҲБАРИНИНГ МУЛОҚОТИ ТАЪЛИМ САМАРАДОРЛИГИНИ ТАЪМИНЛАШ ОМИЛИ СИФАТИДА - Toshpo’latova, Nodira (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Раҳбарлар ва педагог, ўқитувчиларнинг касбий маҳорат хусусиятларида мулоқотчанликни шакллантириш муҳим муаммодиари, раҳбар, ўқитувчидаги шаклланган мулоқот маданияти уларнинг фаолияти самарали бўлиши, уларга алоқадор бўлган ўқувчи шахсининг дунёқараши, билими, шахсий фазилатлари масалаларини ўз ичига олади.