OILADA MA’NAVIY TARBIYANI SHAKLLANTIRISHDA OTA-ONALARNING VAZIFALARI - Toshpo’latova, Nodira (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ushbu maqola o’zbek oilasining va oila a’zolari o’rtasidagi munosabatlarning o’ziga xos milliy xususiyatlari, ota-ona maьsuliyati va bolalar munosabatlari, ma’naviy qadriyatlar, urf-odatlar zamirida tarkib topgan oiladagi ma’naviy tarbiyaning shakllantirishida ota-onalarning roli to’g’risida yoritilgan.