TA’LIM-TARBIYA JARAYONIDA SHAXSGA YO’NALTIRILGAN TA’LIM - Axmedova, Shoxida (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ushbu maqolada shaxsga yo’naltirilgan ta’lim o’z mohiyatiga ko’ra ta’lim jarayonining barcha ishtirokchilarini to’laqonli rivojlanishlarini ko’zda tutadi. Bu esa ta’limni loyihalashtirilayotganda, albatta ma’lum bir ta’lim oluvchining shaxsini emas, avvalo, kelgusidagi mutaxassislik faoliyati bilan bog’liq o’qish maqsadlaridan kelib chiqqan holda yondoshishni nazarda tutadi.