O’SMIRLIK DAVRIDA AGRESSIV HOLATLAR RIVOJLANISHINING PSIXOLOGIK JIHATLARI - Jumanova, Nasiba; Abirqulova, Shohsanam (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Mazkur maqolada o’smirlik davrida agressiv holatlar rivojlanishining psixologik jihatlari va uning oldini olish yo’llari to’g’risida ma’lumotlar keltirilgan.