KO’RISHIDA NUQSONI BO’LGAN BOLALAR BILAN OLIB BORILADIGAN KORREKSION ISH XUSUSIYATLARI - Muzaffarova, Xayitgul (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Maqolada alohida yordamga muhtoj bolalar ta’lim-tarbiyasi, shu jumladan ko’rishida kamchiliklari bo’lgan bolalar va ularni kamchiliklarini bartaraf etish yuzasidan olib boriladigan ishlar haqida fikr – mulohazalar bildirilgan.