КИЧИК МАКТАБ ЁШИДАГИ ЎҚУВЧИЛАРДА ИРОДАВИЙ СИФАТЛАРИНИ ПСИХОЛОГИК ЖИХАТЛАРИ - Qarshiboyeva, Gulnoza; Qobilova, Nasiba (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Мақолада кичик мактаб ёшидаги ўқувчиларда иродавий сифатларини психологик жихатлари очиб берилиб, ёш болалардаги ихтиёрий ҳаракатларнинг тараққий этиши англанган ҳаракатлар ва катталарга тақлид қилишнинг юзага келиши билан боғлиқлиги ёритилган.