O‘SMIR YOSHI O‘QUVCHILAR MA’NAVIY BARKAMOLLIK RUHIDA TARBIYALASHNING PSIXOLOGIK ASOSLARI - O’tamuradova, Gulchexra (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Maqola bugungi globallashuv jarayoniga xos bо‘lib unda O‘smir yoshi o‘quvchilar ma’naviy barkamollik ruhida tarbiyalashning psixologik asoslari mazmun mohiyati batafsil yoritilgan.