MAXSUS TA`LIMDA EKOLOGIK TARBIYANI AMALGA OSHIRISH - Muzaffarova, Xayitgul (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Maqolada yordamchi maktab o‘qituvchisi imkoniyatlarini to‘g‘ri baholay olishi, ularga ekologik tarbiyani amalga oshirishda oila bilan hamkorlik o‘rnatishi lozimligi, shuningdek, yordmchi maktab o‘quvchilari bian ta’lim-tarbiya vazifalarini siyosiy, huquqiy, axloqiy, jismoniy, mehnat tarbiyasiga kompleks tizim asosida korreksion yondashgan holda olib borilishi haqidagi fikrlar bilan tanishamiz.